Σεπτέμβριος 2019

'Οι άνθρωποι με άνοια μπορούν να διατηρήσουν τον εαυτό τους και να έχουν καλή ποιότητα ζωής'

Ο Σεπτέμβρης είναι μήνας αφιερωμένος στην άνοια και το Αλτσχάιμερ. Έτσι το Ideas, με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, και προώθηση της έγκαιρης διάγνωσης και κατάλληλης αντιμετώπισης ξεκινά δράσεις αφιερωμένες στην άνοια: 

 

           Δωρεάν Τεστ Μνήμης & Ψυχοεκπαίδευση

Τον μήνα Σεπτέμβρη θα ακολουθήσουν και πολλές ακόμα δράσεις σχετικές με την πάθηση... 

Σύντομα περισσότερα! 

Πρόγραμμα Σεμιναρίων και Ομάδων για το Επόμενο Εκπαιδευτικό Έτος

Η συνεχιζόμενη εκπαίδευση και ψυχοεκπαίδευση μπορεί να αποτελέσει πρόκληση για όσους έχουν γεμάτο πρόγραμμα και χρονικούς περιορισμούς. Έτσι το Ideas προγραμματίζει εκ των προτέρων τις εκπαιδευτικές και ψυχοεκπαιδευτικές δράσεις του, δίνοντας χρόνο στους ενδιαφερόμενους να δομήσουν το πρόγραμμά τους ανάλογα. 

Κλείστε από σήμερα θέση!

Έκπτωση 30% σε εγγραφές μέχρι 1η Σεπτέμβρη, και 20% μέχρι 1η Οκτώβρη.

Η Ευαγγελία Γκέγκα, συνεργάτης του Ideas διεξάγει έλεγχο σχολικής ετοιμότητας

Το Ideas παρέχει οργανωμένο έλεγχο της σχολικής ετοιμότητας για τα παιδιά που πρόκειται να φοιτήσουν στην Α΄ Δημοτικού μέσω του Α΄ τεστ. Το Α΄ τεστ είναι ένας απλός και γρήγορος έλεγχος που απευθύνεται σε παιδιά 5-6 ετών, ελέγχει κατά πόσο το παιδί έχει τις απαραίτητες ικανότητες και την ωριμότητα που χρειάζεται για να παρακολουθήσει με επιτυχία και χωρίς δυσκολίες το Δημοτικό σχολείο. Παρέχεται από την ειδική παιδαγωγό/ ψυχοθεραπεύτρια Γκέγκα Ευαγγελία, εξουσιοδοτημένη συνεργάτη του Α΄ τεστ. Περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού στο τηλ: 6937580971 και στο e mail: evagelia.gk@gmail.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon