Οι Εξελίξεις στο Ideas! 

Δράσεις για τον Παγκόσμιο Μήνα Αλτσχάιμερ

Ο Σεπτέμβρης είναι ο Παγκόσμιος Μήνας Αλτσχάιμερ, έτσι στο Ideas εξελίχθηκε το πρότζεκτ 'Είμαι Ακόμα Εγώ', που συμπεριλάμβανε δωρεάν αξιολογήσεις μνήμης και ψυχοεκπαίδευση, ενημέρωση με άρθρα και βίντεο, δραστηριότητες για άτομα με άνοια, και φυσικά, τέχνη αφιερωμένη στην άνοια, τόσο από καλλιτέχνες όσο και από τα ίδια τα άτομα. 

Δείτε το βίντεο με όλες τις δράσεις, τις οποίες μπορείτε να βρείτε αναλυτικά στην ιστοσελίδα, στον τομέα 'Άνοια'.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όσους συμμετείχαν προωθώντας την δράση!

Νέες Δημοσιεύσεις σε Επιστημονικά Περιοδικά από την Σύλβα Σαραφίδου

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τις μελέτες της Σ. Σαραφίδου που έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά περιοδικά. Επίσης μπορείτε να δείτε το βιβλίο της 'Ιδέες: Δραστηριότητες για την Άνοια' και άρθρο της στο International Expressive Art Therapy Association όπου είναι professional member.

http://www.alliedacademies.org/articles/life-quality-and-the-self-a-person-centered-case-study-of-alzheimers-disease.pdf

https://www.cientperiodique.com/article/CPQNP-2-1-SI01.pdf

https://www.journalcra.com/article/neurodegeneration-and-self-case-study-implications-therapy

https://ieatanewsletter.com/professional-exchange/emotions-cognition/

https://issuu.com/ocelotos/docs/anoia

Το Ideas ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας!

 

Ο καθένας από εμάς έχει εξατομικευμένες ανάγκες, τόσο χρονικά όσο και εκπαιδευτικά. Έτσι, το Ideas, με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες όλων προσφέροντας μία προσωποκεντρική εκπαιδευτική εμπειρία, εξελίσσεται:

 

Επιλέξτε από την λίστα σεμιναρίων και κλείστε ένα προσωπικό ραντεβού για την διεκπεραίωση σε ατομικό επίπεδο στον χώρο μας ή μέσω Skype. 

 

Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να επιλέξετε το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει, χωρίς αναμονή για την διεξαγωγή του, και να το τοποθετήσετε στο δικό σας πρόγραμμα. Επίσης, τέλος στα μεικτά κοινά στα σεμινάρια, όπου πιο αρχάριοι δυσκολεύονται, και πιο πεπειραμένοι δεν αποκτούν νέες γνώσεις. Τα σεμινάρια στο Ideas βασίζονται στο επίπεδο γνώσης του καθένα, ενώ υπάρχει πάντα χρόνος για όλες τις απορίες.

Προσφέρονται Σημειώσεις, Βιβλιογραφία, και Βεβαίωση Παρακολούθησης!

 

Κανονίστε το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει Σήμερα!   

Νέες Συνεργασίες

Από τον Οκτώβρη του 2019 ξεκινά Νευροψυχολογική Παρέμβαση σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων Iasis Group Care Αγίας Παρασκευής και Ευζωίας- Μέλαθρον στο Χαλάνδρι. Στόχος η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ενοίκων! 

Νέες Ενάρξεις Ομάδων τον Νοέμβριο

Τον Νοέμβρη γίνεται έναρξη των ομάδων 'Διαχείριση Άγχους και Πανικού' και 'Γυναικεία Υπόθεση'. Επικοινωνήστε για κράτηση θέσης!

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon